Vi er et team ...

Lean BI Tech ledes af et hold, fordi vi supplerer hinanden godt. Da Christian er tech-wiz, har Jesper stor erfaring med at oversætte kundebehov til IT-krav, og Jan bringer omfattende ledelses- og driftserfaring til spillet.

Vores effektivitet og samarbejde bygger på vores fælles grund inden for datalagring og business intelligence, hvor vi alle tre har haft centrale roller og ansvar i at levere store og komplekse projekter gennem årene. På grund af denne erfaring har vi alle bred indsigt i den analytiske proces på et kvalificeret niveau. Endnu mere med hvert vores færdighedsområder. Som et resultat af denne fælles forståelse er vores team yderst brugbart.

Endelig deler vi alle den samme drøm om et letanvendeligt, standard business intelligence-system, der er overkommeligt.

Jan Typp

Administrerende direktør

Rolle: Virksomhedsadministration og drift

 

Jan kommer med 34 års it-erfaring ligeligt opdelt efter projektledelse og personaleledelse. Hans erfaring dækker en bred vifte af industrier, dvs. finansiel, farmaceutisk, fremstilling. Frem for alt med en lang historie med implementering af forretningskritiske it-systemer inden for forretningsinformation og datalagerområder.

Som person er Jan retfærdig og en hands on manager med en analytisk tilgang til at drive en virksomhed. Han er en stærk facilitator, der trives med at designe og styre effektive processer. Desuden kan han trække på erfaringer fra projektledelse til at udføre dem. Hans stærke kommunikationsevner og evne til at oprette forbindelse til mennesker på alle niveauer inspirerer og engagerer.

I løbet af de sidste 14 år har Jan startet flere mindre virksomheder inden for rådgivning såvel som fast ejendom. Jan's rolle i virksomhederne har været omfattende og dækket de fleste aspekter af at drive en virksomhed. Derfor har Jan udført opgaver inden for salg, bogføring, økonomi og hvad der ellers er nødvendigt for at få arbejdet gjort.

Efter at have kørt sine egne virksomheder er Jan ivrig efter at få sin omfattende erfaring med at styre og implementere business intelligence-løsninger til at arbejde i en vækstfokuseret opstart sammen med resten af teamet.

For fuldt CV, se venligst LinkedIn-profil

Jesper Teit Bakka

Chief Commercial Officer

Rolle: Kommerciel udvikling og kundeopfyldelse

Jesper har arbejdet med forretningsoptimering baseret på data i mere end 25 år ved hjælp af datalager (DWH) / business intelligence (BI) som informationskilde. Han har gennem sin karriere fokuseret på at skabe forretningsværdi ud fra data. I årenes løb har han været involveret i alle aspekter af udviklingsprocessen fra strategi og krav på C-niveau, der samles til arkitektur, ledelse og endda programmering.

Jesper er en kreativ visionær, der udfører sine ideer med høj grad af selvtillid, dog ikke uden ydmyghed over for andres ideer og indsigt. Han er overbevist om, at to hoveder er bedre end et. Jesper er altid nysgerrig og ivrig efter at lære og dele den viden i teamet. Desuden fungerer han som lytter og motivator og kræver høj ydeevne fra sine omgivelser.

I de foregående 8 år var Jesper administrerende direktør og grundlægger af en opstart til etablering af en business intelligence-konsulentvirksomhed og datalagerautomatiseringsværktøjsvirksomhed. Jespers ansvar var at drive visionen og formulere strategi samt operationalisere strategien i produktkoncepter, marketing og salg. Fungerer også som konsulent med fokus på forretningskrav og arkitektur.

I 2019 gik Jesper ud og afleverede rattet til 4 andre partnere for at forfølge sin passion for automatisering af BI i Lean BI Tech. Tilsvarende forlader de andre at følge deres lidenskab med rådgivning som deres primære forretning.

For fuldt CV, se venligst LinkedIn-profil

Christian Faaberg Lensbjerg

Chief Technology Officer

Roll: Teknologi og udvikling

Christian har arbejdet med business intelligence og udvikling i 20 år, der dækker flere roller kombineret med mange forskellige værktøjer, platforme og metoder. Siden 2010 har han skiftet fokus fra klassiske lokale platforme til vandret skalerbarhed i skyen. Følgelig lægger vægt på ydeevne og skalerbarhed ved design og optimering.

Nysgerrighed og smart problemløsning er Christians drivere til at følge med de nyeste værktøjer og metoder. I hold er han en naturlig og inspirerende leder, der får hvert medlem til at blive bedst. Også med en god fornemmelse for at bringe talent ind, hvad enten det er underleverandører eller ansatte.

I løbet af det sidste årti var Christian medstifter af og fungerede som CTO i SharkCell. En virksomhed, der udvikler SaaS-nicheløsninger og leverer professionelle tjenester, der udvikler, optimerer og hjælper større virksomheder med at drage fordel af deres business intelligence-løsninger.

Han forlod SharkCell tidligt i 2019 for at forfølge ideen om at automatisere BI-processen og give fordelene ved teknologien til en bredere vifte af virksomheder. I modsætning til behov for specifikke tekniske færdigheder og tunge investeringer.

For fuldt CV, se venligst LinkedIn-profil

Tænker du på at blive medlem af vores team?

Brancheorganisation

Hvis du mener, at et løft i forretningsresultater kan være af interesse for dine medlemmer, er vi glade for at undersøge en fælles indsats for at tilbyde en målrettet løsning til de virksomheder, du betjener.

Regnskab

Hvis du er et regnskabsfirma, der er målrettet mod små og mellemstore virksomheder (SMC'er), og du overvejer at tilbyde dine kunder en rapporterings- / analyseløsning for at udvikle tjenester, kan vores løsning være genvejen til motoren, der driver initiativet. Du kan fokusere på at udvikle overbevisende tjenester og overlade den tekniske vanskelighed til os.

Jobsøgning

Vi ansætter i næsten alle kategorier; udvikling inden for Scala og Business Intelligence, Yellowfin, PostgreSQL, Exasol, Google Cloud samt marketing, support og andre tekniske og forretningsfunktioner.
Hvis der er et job, og i hvilken form der vil ændre sig, når vi vokser, så ring til os, eller skriv til os, og lad os få en samtale om, hvad der er muligt nu og i fremtiden.

Eller måske bare interesseret

Synes du vores tilbud lyder interessant? Vi er altid glade for at engagere os med interesserede mennesker. Måske vil du gerne komme om bord som testkunde og påvirke, hvad løsningen tilbyder en virksomhed som din, eller du vil bare høre mere.