Nem forretningsinformation

Decision Beacon business intelligence overview

Vores tilbud

Lean BI Tech udvikler en standard business intelligence- og analyseløsning rettet mod små og mellemstore virksomheder (SMV). Målbrugerne er forretningsfolk uden behov for særlige it-færdigheder. Løsningen - kaldet Decision Beacon - hjælper med at guide SMV'er til bedre beslutninger.

Nem Business Intelligence

Løsningen benytter data fra de systemer, virksomheden allerede benytter. Her omstruktureres dataene til et rapporterings- og analysevenligt format. Endelig præsenterer den de strukturerede informations- og analyseresultater i en letforståelig og handlingsbar form.

Som bruger skal du kun udføre indledende konfiguration som at give adgang til data. Dette giver dig adgang til en overflod af informationsvisualiseringer. Vores datamaskine udfører alle komplekse it-opgaver, så du som bruger ikke behøver at tilegne dig avancerede it-færdigheder. Som et resultat skal du kun være i stand til at betjene en browser og selvfølgelig kende din virksomhed.

Køreplan

 • Prototype klar - 2020 / Q4

  Fokus er at teste vores antagelser om marked, brugerbehov, tekniske løsninger osv. Vi forventer at vide, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør ved udgangen af kvartalet. Som et resultat vil vi være klar til at opbygge løsningen, som kunderne ønsker.

  Vi udfører disse aktiviteter i tæt samarbejde med testkunder. De kommer fra forskellige typer forretninger for at dække markedets behov.

 • Salgbart produkt - 2021 / Q1

  Den næste milepæl er at etablere Decision Beacon på markedet. Til at begynde med skal produktet være på plads. Frem for alt er vi nødt til at starte markedsføringsaktiviteter. Desuden skal vi teste forskellige tilgange og meddelelser for at etablere en pipeline.

  Hovedfokus er dog på brugeroplevelse. Især for at skabe en glat kunderejse fra første kontakt til brug af løsningen.

 • Tjenesteudvidelse - 2021 / Q2

  Efterhånden som flere kunder kommer om bord, vil data fra flere it-systemer blive gjort tilgængelige. Som et resultat vil vi tilbyde nye rapporterings- / analyseområder. Dette giver os mulighed for at betjene flere kunder med mere data og funktionalitet og den nødvendige support.

 • Udvidelse - 2021 / Q3

  Med konstant fokus på kunden, handler det om den daglige drift og generelt at få kundens stemme hørt. Dette er efter vores mening den eneste vej frem for at udvide vores kundebase.

GDPR underleverandører

Vi bruger følgende underleverandører til databehandling

 • Google Cloud
 • Amazon Web Services