Vækst din forretning med
Decision Beacon

Er din virksomhed optimeret? Bliv datadrevet med Decision Beacon. Vi leder efter virksomheder til at deltage i udviklingen af vores SMV-rapporteringsløsning.

Hvorfor

For at stille potentialet i data til rådighed for SMV'er, så de kan konkurrere med større virksomheder, der bruger data til at optimere deres forretning.

Hvordan

Vi laver alle de nørdede tekniske ting bag kulisserne, så du som bruger bare skal bruge rapporteringen og oplysningerne til beslutninger og handlinger.

Hvad

Løsning i skyen, der hjælper SMV'er til bedre beslutninger baseret på virksomhedens data via grafer, rapporter og analyser. Det købes på abonnement.

Decision Beacon overview

Vores tilbud

Lean BI Tech udvikler en standardiseret business intelligence- og analyseløsning målrettet mod små og mellemstore virksomheder (SMV) ...

SME reporting can be hard work

Seneste nyt

Data protection privacy concept. GDPR. EU. Cyber security networ

Stor milepæl nået

Denne uge nåede vi en stor milepæl. Vores sikkerhedsmodel er implementeret. Opbygning af it-løsninger i skyen kræver ekstrem opmærksomhed på cybersikkerhed. Hos LEANBITECH har vi brugt 8 ...

Lad os tage SMV-rapportering til det næste niveau

Individuel virksomhed eller SaaS-virksomhed, der ønsker at tilbyde en rapporteringsløsning?

Leder du bare efter SMV-rapportering?

Vi er stadig ombord på testkunder, så kontakt os, hvis du er interesseret. Du får chancen for at forme vores løsning til også at opfylde din måde at se på din virksomhed på. Du skal være villig til at bruge lidt tid på at forklare dine behov og din forretning og også reflektere og give feedback på den udviklede rapportering.

Vil du have en genvej for at forbedre din service?

Hvis du allerede har en softwareløsning, der kører og ønsker at udvide den med en rapporteringsløsning, kan vi snakke. Vores løsning er baseret på white label-værktøjer, så den kan integreres problemfrit i din løsning. Så hvorfor ikke bruge vores ekspertise og komme hurtigere til værdien?